Nouă dintre pacienţii transferaţi după incendiul de la „Matei Balş”, în continuare în stare gravă

Încă doi pacienți care se aflau la „Matei Balș” în timpul incendiului au murit Sursa: Mediafax Foto

Nouă dintre pacienţii transferaţi după incendiul de la „Matei Balş” sunt în continuare în stare gravă, transmit, joi, reprezentanţii Ministerului Sănătăţi.

Informaţiile centralizate prin Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, din Ministerul Sănătăţii arată că nouă dintre pacienţii care au fost transferaţi după incendiul de la Institutul Naţional „Matei Balş” sunt în continuare în stare gravă, la alte spitale din Capitală.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Ioan” din Bucureşti au fost duşi nouă pacienţi în stare stabilă, iar doi dintre ei este posibil să fie externaţi joi.

La Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti sunt trei pacienţi. Din care doi în stare stabilă şi unul este intubat, în ATI.

La Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă. Alţi trei pacienţi au fost externaţi în 3 februarie 2021.

La Spitalul de Boli Infecţioase şi Tropicale „Victor Babeş” din Bucureşti sunt şase pacienţi, din care doi pacienţi sunt în stare gravă (ATI), iar patru sunt în stare stabilă.

La Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă, iar un pacient este în secţia ATI.

La Spitalul Militar Central din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare gravă, în ATI.

La Spitalul „Witting” din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă.

La Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Bucureşti sunt patru pacienţi, din care doi în stare stabilă, unul instabil şi unul în stare gravă, intubat, în ATI.

La Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti sunt doi pacienţi în stare stabilă.

La Spitalul Monza din Bucureşti sunt trei pacienţi, din care doi în stare stabilă şi unul admis în secţia ATI.