• Producătorul muzical „Flow La Movie” se numără printre cei nouă morți după prăbușirea unui avion privat.
  • Avionul privat s-a prăbușit în timp ce efectua o aterizare de urgență în Republica Dominicană.

Jose A. Hernandez, cunoscut sub numele de „Flow La Movie”, precum și soția sa și copilul lor, au decedat în urma prăbușirii avionului. Șapte pasageri și doi membri ai echipajului au murit în incidentul de pe aeroportul Las Americas din capitala Santo Domingo, a precizat Helidosa Aviation Group într-un comunicat postat pe Twitter.

Șase erau cetățeni străini, iar unul era dominican, a mai spus aceasta, fără a preciza naționalitatea celorlalți șase pasageri. Moartea producătorului a adus mesaje de condoleanțe și comemorare din partea mai multor artiști portoricani și a altor artiști latini, inclusiv a superstarului J Balvin și a celebrului cântăreț pop Ricardo Montaner.

Zborul se îndrepta spre Florida de pe aeroportul internațional La Isabela din Republica Dominicană când a efectuat aterizarea de urgență și s-a prăbușit la doar 15 minute de la decolare, potrivit Flightradar 24. Avionul Gulfstream GIVSP cu rază lungă de acțiune se îndrepta spre Miami, a precizat Helidosa.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

„Acest accident ne provoacă o mare durere și suferință. Vă cerem să vă alăturați cu prudență și solidaritate pentru a sprijini familiile afectate, care alături de noi trec prin aceste momente dificile”, se mai transmite în comunicatul companiei. Cauza accidentului sau a aterizării de urgență nu este încă cunoscută.