Noul model de conducere al primarului ales din Brașov, Allen Coliban: Tabele excel, notițe, mesaje motivaționale pe pereți și sesiuni live

  • Allen Coliban face schițe pe clipboard și lucrează organizat
  • Allen Coliban face live jurnalul primarului, de două ori pe săptămână
  • Brașovenii pot discuta live despre problemele din oraș

Tabele excel, notițe, mesaje motivaționale pe pereți și sesiuni live cu ce se întâmplă în primărie. Așa arată noul model de conducere al primarului ales din Brașov, Allen Coliban.

Experiența din IT îl ajută să fie organizat. Și impartașește experiența lui cu toți în cadrul unul jurnal pe care îl face live pe Facebook de două ori pe săptămână.

Și ora e bine aleasă: 20:00, când toată lumea e online.

Allen Coliban face parte din USR. Și-a luat aproape oameni din ONG-uri care cunosc problemele brașovenilor, de pe teren, nu din birou.

Allen Coliban, primarul ales al Brașovului: „Se spune despre noi că suntem partidul IT-istilor și de asta avem multe schițe, multe scheme de fluxuri, diagrame pe pereți. E un mod eficient de a face lucrurile și cred că asta s-a văzut inclusiv la nivel politic.”

Allen Coliban a anunțat deja că va crea un skate parc în centrul civic al Brașovului, va sprijin  HoReCa și are în plan  un traseu de autobuz care să preia turiștii de la gară și să îi ducă direct în Poiana Brașov, la schi.