• Piteşti: Un tânăr a murit din cauza COVID chiar în ziua în care soţia lui a născut.
  • Tragedia le-a impresionat pe cadrele medicale din Piteşti.
  • Reprezentanta spitalului mai spune că medicii nu mai fac faţă numărului mare de persoane infectate.

Un tânăr bolnav de COVID a murit la Spitalul Judeţean Piteşti chiar în ziua în care soţia sa a născut. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soţia lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat şi nu a apucat să afle că e tată, a povestit reprezentanta spitalului.

Scriu aceste rânduri îndeosebi pentru cei care încă nu cred în COVID. Vă dau un singur exemplu, al unui tânăr care a ajuns târziu la spital. Foarte târziu. În ziua în care i se îndeplinea, poate, cel mai mare vis, soţia lui aducea pe lume o minune, el a fost intubat. Nu a apucat să afle că e tată. Noaptea trecută a murit. Am plâns. Am plâns ca pentru fratele meu, tatăl meu, oamenii mei cei mai dragi. Plâng şi acum”, a povestit, pe Facebook, purtătorul de cuvânt at Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, Cristina Mihaela Cazacu.

Reprezentanta spitalului mai spune că medicii nu mai fac faţă numărului mare de persoane infectate.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Când vezi că orice sacrificiu e în zadar, renunţi şi tu, un munte de speranţă, să mai crezi. Mor oameni. Mulţi sunt tineri, n-au apucat să ajungă la jumătatea drumului. Medicii sunt neputincioşi să-i salveze, în ciuda tuturor eforturilor… Nu am crezut că vom ajunge aici, atât de departe. Nu am crezut că noi, românii, vom fi atât de nepăsători. Destrăbălarea e la cote maxime, indiferent de oră, indiferent de consecinţe. V-aş lua o zi în Secţia ATI, să vedeţi preţul dezmăţului. Mă opresc. Vă doresc ce vreau şi pentru mine, să nu mai primesc, dar să nu mi se ia nimic din ce am”, a mai spus Cristina Mihaela Cazacu.

Potrivit raportării de vineri, în 24 de ore, în România au fost înregistrate peste 15.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 448 de pacienţi au murit. 1.848 persoane erau internate la ATI