• Deputata din Brazilia are 55 de copii, biologici și adoptați
  • Ea ar fi orchestrat asasinarea soțului cu ajutorul unora dintre copii
  • Femeia era nemulțumită că soțul mai tânăr cu 17 ani i-a blocat accesul la bani

Cunoscută pentru adoptarea a zeci de copii ai străzii din mahalalele Rio de Janeiro, deputata Flordelis dos Santos a fost acuzată de procurori că a ordonat uciderea soțului, într-o dispută pentru bani și putere, transmite AP. Femeia ar fi ochestrat asasinarea anului trecut, chiar cu ajutorul unora dintre copiii ei.

Potrivit procurorilor, soțul parlamentarei, Anderson do Carmo, un pastor evanghelic, a fost ucis cu aproximativ treizeci de gloanţe, în garajul casei lor din Niteroi. Totodată, autoritățile spun că Dos Santos, în vârstă de 59 de ani, a încercat să-și otrăvească soțul de cel puțin șase ori înainte de a comanda moartea lui.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Anchetatorii au declarat că Flavio dos Santos Rodrigues, fiul biologic al deputatei, și-a ciuruit tatăl vitreg, cu o armă cumpărată de unul dintre copiii adoptați. Ambii sunt în închisoare de un an.

Motivul pentru care a pus la cale asasinarea soțului mai tânăr cu 17 ani, ar fi de natură financiară. Bărbatul i-ar fi blocat accesul la bani, nemulțumit de „tratamentul preferențial” pe care îl acorda copiilor ei favoriți.

În total sunt 11 acuzați, inclusiv Dos Santos, care nu poate fi arestată decât dacă imunitatea sa parlamentară este ridicată. Potrivit avocaților, ea se declară nevinovată și susține că totul s-a întâmplat în timpul unui jaf armat.