O explozie a avut loc în centrul orașului Milano. Mai multe vehicule sunt în flăcări

Vehiculele sunt în flăcări în centrul orașului Milano după o explozie, potrivit rapoartelor. Sky TG24 a raportat că explozia ar fi venit de la o dubă din oraș, scrie Sky News. Cel puțin cinci mașini și patru mopede erau aprinse, focul dogorind fațadele clădirilor de pe stradă – inclusiv apartamente și o farmacie.

Mai multe vehicule sunt cuprinse de flăcări, cu penele de fum negru și gros care se ridică deasupra epavei. O școală și un azil de bătrâni din apropiere au fost evacuate. Primarul orașului, Giuseppe Sala, a spus că șoferul dubei a spus pompierilor că focul a pornit în motor.

Înregistrările de pe telefoane mobile de pe stradă au arătat mai multe mașini în flăcări. Epava unei mașini părea să fie în mijlocul drumului îngust.

Nu au fost disponibile imediat alte detalii. Nu a fost imediat clar ce a provocat explozia din orașul, unde locuiesc 1,3 milioane de oameni.

Explozia a venit în dimineața după o ciocnire uriașă în semifinalele Ligii Campionilor între două cluburi de fotbal din oraș – Inter Milano și AC Milan. Cele două cluburi împart un stadion și o rivalitate intensă, istorică. Nu a existat nicio sugestie că explozia ar fi fost legată de meci.

Citește și:

Exit mobile version