• „Am văzut că liderii de grup au început să îşi nuanţeze părerile şi sunt foarte convins că liderii de grup vor veni cu propuneri în Biroul Permanent”, a răspuns liderul PSD.
  • Acesta este de părere că întreg scandalul care a avut loc în Parlament a fost o „manipulare”.
  • Două proteste au avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului, ambele organziate de AUR.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, joi, scandalul provocat de AUR, care au protestat faţă de legea prevenirii separării copilului de familie, spunând că cei de la AUR au copiat de făcea USR acum 3 sau 4 ani, când alte partide aplaudau. „Asta înseamnă să laşi să se creeze precedent”, scrie Mediafax.

Întrebat, joi, de jurnalişti, dacă se va modifica regulamentul Camerei Deputaţilor, după ce o membră a AUR a încercat să intre în sediu cu gloanţe, Marcel Ciolacu a spus că liderii de grup trebuie să vină cu propuneri.

„Cred că o să se discute în interiorul Biroului Permanent. Am văzut că liderii de grup au început să îşi nuanţeze părerile şi sunt foarte convins că liderii de grup vor veni cu propuneri în Biroul Permanent. Să vedem cu ce vin liderii de grup. Oricum, este inacceptabil ce s-a întâmplat”, a răspuns liderul PSD.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD

Acesta este de părere că întreg scandalul care a avut loc în Parlament a fost o „manipulare”.

„A fost o manipulare. Cu toţii ştim că toate cele spuse de ei că ar fi prins în acele legi, că se vând copii, toate au fost nişte minciuni şi românii se vor lămuri într-o perioadă scurtă de timp că nimeni nu fură niciun copil şi nu ia niciun copil, dar au copiat ce făcea USR acum vreo 3 – 4 ani şi alte partide în acel moment aplaudau acel lucru. Asta înseamnă să laşi să se creeze precedent”, a comentat Marcel Ciolacu.

Două proteste au avut loc, miercuri, la Palatul Parlamentului, ambele organziate de AUR. Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au spun că acestea nu au îndeplinit condiţiile legale, fiind date mai multe amenzi. Protestele au avut loc după ce, anterior, preşedinta de la tineret a AUR a încercat să intre în sediul Camerei Deputaţilor cu patru gloanţe în poşetă.

Citește și: