• „Numerele mele de sondaj tocmai au apărut și au crescut”, i-a spus Trump moderatorului CNN Kaitlan Collins.
  • În multe puncte, Trump a părut să repete aceeași retorică care a dus la procesul lui Carroll în primul rând.
  • „Această femeie, nu o cunosc, n-am întâlnit-o niciodată, nu știu cine este, am făcut o poză cu ani în urmă cu soțul ei John Johnson”, a spus Trump.

Fostul președinte Donald Trump a continuat să o atace miercuri seară pe E. Jean Carroll, sugerând că editorialistul a fost o „slujbă nebunească” deoarece a repetat aceleași atacuri misogine care au stat la baza motivului pentru care a fost găsit vinovat de defăimare, scrie Business Insider.

„Numerele mele de sondaj tocmai au apărut și au crescut”, i-a spus Trump moderatorului CNN Kaitlan Collins, ca răspuns la prima ei întrebare despre verdictul în cazul civil al lui Carroll, care l-ar răni politic pe fostul președinte. Un juriu federal a constatat că Trump a fost vinovat pentru abuz sexual și defăimare.

Fostul președinte a transformat apoi celelalte întrebări ale lui Collins despre Carroll într-o versiune a sa de comedie, ridicând publicul adunat de CNN de republicani din New Hampshire și alegători independenți. În multe puncte, Trump a părut să repete aceeași retorică care a dus la procesul lui Carroll în primul rând.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
UNDE SUNT INVESTIȚIILE LUI CIOLACU?
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD FESTIVAL
UNDE MĂNÂNCI AZI? LA STREET FOOD

„Această femeie, nu o cunosc, n-am întâlnit-o niciodată, nu știu cine este, am făcut o poză cu ani în urmă cu soțul ei John Johnson”, a spus Trump. Trump a continuat sugerând că Carroll, care și-a povestit acuzația pe tribuna martorilor, a fost prea promiscuă.

„Ce fel de femeie întâlnește pe cineva și îi aduce în discuție și, în câteva minute, joci murdar într-un dressing? Nu știu dacă a fost căsătorită atunci sau nu. Îmi pare rău pentru tine, John Johnson”, a spus Trump.

Citește și: