• O explozie puternică a zguduit centrul orașului Nashville din Statele Unite
  • Autoritățile au declarat că o rulotă parcată a explodat
  • Încă nu se știe de la ce a pornit incidentul

UPDATE 19:00 – Don Aron a mai spus că un polițist a fost doborât de puterea exploziei iar altul și-a pierdut auzul, însă speră medicii să fie ceva temporar. Poliția spune că este un act intenționat. Ce mai știm este că FBI-ul a preluat deja investigația. Casa Albă a anunțat că președintele Donald Trump a fost informat cu privire la axeastă explozie și că va primi constant update-uri.

UPDATE 17:50 – Într-o conferință de presă, purtătorul de cuvânt al Poliției din Nashville, Don Aron, a declarat: „Credem că explozia a fost un act intenționat.”

UPDATE 17:30 – Trei persoane au fost transportate la spital cu răni. Niciuna nu se află în stare critică, au declarat autoritățile.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

O explozie puternică a avut loc în centrul orașului Nashville, chiar azi, în ziua de Crăciun. A fost resimțită la zeci de kilometri depărtare.

Mai mulți polițiști și pompieri sunt la fața locului. Se luptă cu flăcările și încearcă să vadă dacă se află cineva în interiorul clădirii. Încă nu se știe de la ce a pornit incidentul.

„Știu că serviciile de urgență ne solicită ajutorul, toate unitățile speciale investighează cauza exploziei și sunt sigur că vor fi publicate mai multe informații în curând”, a declarat primarul John Cooper.

Proprietarul unui hostel a declarat că oaspeții au fost evacuați după ce a primit un apel din partea personalului său care a raportat că a auzit un „boom puternic” și a declanșat alarma de incendiu. El a spus că hostelul a fost avariat în explozie, dar nu a oferit mai multe detalii, relatează New York Post.