• Poliția din Noua Zeelandă spune că o familie care a cumpărat bunuri abandonate dintr-un depozit a descoperit cadavrele a doi copii ascunse în valize.
  • Inspectorul detectiv spune că a fost un caz dificil pentru echipa de investigație.
  • Poliția a contactat Interpolul și agențiile de poliție din străinătate.

O familie neozeelandeză care a cumpărat bunuri abandonate dintr-un depozit a ajuns acasă cu achizițiile lor pentru a descoperi cadavrele a doi copii ascunse în două valize, a anunțat joi poliția. Copiii aveau între 5 și 10 ani, erau morți de mai mulți ani, iar valizele se aflau în depozit de cel puțin trei sau patru ani, a declarat inspectorul detectiv Tofilau Faamanuia Vaaelua.

El a declarat că ancheta se află în primele etape, dar va fi riguroasă. Aceasta include stabilirea unde, când și cum”, a declarat Vaaelua jurnaliștilor din Auckland. Familia a cumpărat obiectele personale și de uz casnic la o licitație online și le-a transportat acasă săptămâna trecută. Vaaelua a subliniat că nu au avut nimic de-a face cu decesele și că au fost, în mod normal, îndurerați de descoperirea lor.

Săptămâna trecută, poliția a înființat prima dată o scenă a crimei la locuința din Auckland și a deschis o anchetă pentru omucidere, dar a refuzat să intre în detaliile cazului până joi. Vaaelua a declarat că procedurile de identificare a copiilor sunt în curs de desfășurare, dar că aceștia au rude care locuiesc în Noua Zeelandă.

Recomandări

POPULARITATEA AMERICII ESTE ÎN DECLIN
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
NOI IPAD-URI DE LA APPLE
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

El a mai spus că poliția a contactat Interpolul și agențiile de poliție din străinătate – un posibil indiciu că poliția ar putea crede că suspectul sau suspecții locuiesc acum în străinătate. Echipa de investigație lucrează din greu pentru a trage la răspundere persoana sau persoanele responsabile de moartea acestor copii”, a declarat Vaaelua.

El a spus că a fost un caz dificil pentru echipa de investigație. Indiferent de câți ani servești și investighezi cazuri oribile ca acesta, nu este niciodată o sarcină ușoară”, a spus el. Eu însumi sunt un părinte de copii mici. Dar avem o treabă de făcut.