• Patru persoane, printre care şi un copil luat în plasament, au fost găsite decedate în casă
  • Tragedia a avut loc în localitatea Baldovineşti din Olt
  • O ipoteză este să se fi intoxicat cu gazul de la o butelie

O familie întreagă a fost găsită fără suflare în casa în care locuiau, în comuna Baldovineşti din judeţul Olt. Este vorba despre doi soţi de 52 de ani, mama femeii, în vârstă de 78 de ani, dar şi un copil de 13 ani. Minorul era luat în plasament de către cei doi soţi.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Olt, cei doi soţi şi copilul se mutaseră de curând în localitate. Aceştia îşi cumpăraserăm aici o casă pe care o renovau. Acum locuiau în casa bătrânei de 78 de ani.

Marţi, vecinii au sunat la 112 şi au anunţat că niciunul dintre cei patru nu a mai fost văzut. Tot vecinii au fost cei care au intrat în casă şi i-au găsit morţi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Femeia de 52 de ani era căzută în baie, bărbatul şi copilul erau în pat, într-un dormitor, iar bătrâna de 78 de ani zăcea pe un pat, într-o altă cameră.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru ucidere din culpă. Deocamdată, nu se ştie din ce cauză ar fi murit cele patru persoane, a declarat, pentru Aleph News, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Nu sunt urme de violenţă. Se aşteaptă rezultatul necropsiei. A fost găsită o butelie cu robinetul deschis. Nu era miros de gaz în casă. Este luată în calcul şi varianta să se fi intoxicat, dar nu ne pronunţăm până nu avem cauza decesului. Nu sunt suspiciuni de omor.“ , a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt