• O femeie a fost arestată, marți, după ce a deschis ușa cabinei avionului, cu puțin timp înainte ca acesta să decoleze și a desfășurat un tobogan gonflabil pe pista aeroportului Buffalo, statul New York.
  • Momentul a fost surprins de jucătorul de fotbal american Spencer Brown, care a scris pe Twitter despre întâmplarea din avionul în care se afla și el.
  • Zborul era o cursă American Airlines, care urma să fie efectuată spre Chicago.

O femeie a fost arestată, marți, după ce a deschis ușa cabinei avionului, cu puțin timp înainte ca acesta să decoleze, s-a certat cu echipajul de cabină și a desfășurat un tobogan gonflabil pe pista aeroportului Buffalo, statul New York, relatează The Independent.

Pasagera care a deschis ușa cabinei avionului chiar înainte ca acesta să decoleze, numită de autoritățile locale Cynthia McKnight, se confruntă acum cu acuzații, printre care încălcarea proprietății și acuzații privind comiterea de infracțiuni.

Momentul a fost surprins de jucătorul de fotbal american Spencer Brown, care a scris pe Twitter despre întâmplarea din avionul în care se afla și el.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Stau în avion. O doamnă este supărată. Doamna trage toboganul gonflabil de urgență pentru a scăpa din avion. Doamna aleargă sălbatic pe pistă în prezent. Au sosit polițiștii. Zbor distrus. Mi-am făcut amintiri”, a scris fotbalistul pe Twitter.

Brown a postat, de asemenea, o fotografie cu toboganul gonflabil, care se întinde în jos din interiorul avionului parcat.

Și se duce în apus, oameni buni”, a scris Spencer Brown.

Zborul era o cursă American Airlines, care urma să fie efectuată spre Chicago. Pilotul a fost nevoit să se întoarcă la poarta de îmbarcare după confruntarea inițială.

Cynthia McKnight se confruntă cu o serie de acuzații, printre care comportament turbulent, hărțuire, violare de domiciliu și infracțiune. Potrivit detectivilor, McKnight a deschis de fapt ușa cabinei avionului. Zborul American Airlines se îndrepta spre Chicago”, a declarat pentru News 4 Buffalo directorul de relații publice al Autorității de Transport din Niagara Frontier (NFTA), Helen Tederous, citată de The Independent.

Săptămâna trecută, echipajul unui zbor JetBlue a avut parte de o revoltă pe pistă după trei aterizări ratate, urmate de un anunț că vor decola spre un alt aeroport.