• O femeie se plimba la raionul de condimente al unui supermarket când a dat nas în nas cu un șarpe uriaș.
  • Lanțul de supermarketuri a confirmat într-un comunicat că un „client alunecos și rar a fost văzut la raionul de condimente”.
  • Nu este clar cum sau când a intrat șarpele în supermarket.

O femeie se plimba la raionul de condimente al unui supermarket când a dat nas în nas cu un șarpe uriaș, relatează The Independent.

Capul pitonului de 3 metri lungime, care nu este veninos, a ieșit printr-un spațiu dintr-un raft aflat deasupra borcanelor de condimente din magazinul din Sydney.

„Eram în raionul de condimente și căutam ceva de pus pe puiul meu în acea seară, așa că nu l-am văzut inițial, pentru că era încolăcit în spatele borcănașelor cu condimente”, a declarat femeia miercuri. „M-am cam întors spre dreapta mea și și-a scos capul afară”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Femeia, care, din întâmplare, este antrenată să prindă șerpi, a spus că capul șarpelui a ajuns la 20 de centimetri de al ei.

„Din fericire, am o experiență în domeniul șerpilor, așa că am fost destul de calmă în privința asta. Cu siguranță m-a șocat puțin pentru că nu mă așteptam la asta”, a adăugat ea.

Lanțul de supermarketuri Woolworths a confirmat într-un comunicat că un „client alunecos și rar a fost văzut la raionul de condimente”.

„Odată ce a fost zărit, membrii echipei noastre au reacționat rapid și cu calm pentru a izola zona pentru siguranța clienților”, se arată în comunicat.

Nu este clar cum sau când a intrat șarpele în supermarket.

„Am știut imediat că nu era veninos, că nu era agresiv, că nu va fi o problemă pentru nimeni”, a spus femeia.