O femeie a găsit un şarpe de trei metri într-un supermarket: „Am fost şocată”

Foto: Hepta
  • O femeie se plimba la raionul de condimente al unui supermarket când a dat nas în nas cu un șarpe uriaș.
  • Lanțul de supermarketuri a confirmat într-un comunicat că un „client alunecos și rar a fost văzut la raionul de condimente”.
  • Nu este clar cum sau când a intrat șarpele în supermarket.

O femeie se plimba la raionul de condimente al unui supermarket când a dat nas în nas cu un șarpe uriaș, relatează The Independent.

Capul pitonului de 3 metri lungime, care nu este veninos, a ieșit printr-un spațiu dintr-un raft aflat deasupra borcanelor de condimente din magazinul din Sydney.

„Eram în raionul de condimente și căutam ceva de pus pe puiul meu în acea seară, așa că nu l-am văzut inițial, pentru că era încolăcit în spatele borcănașelor cu condimente”, a declarat femeia miercuri. „M-am cam întors spre dreapta mea și și-a scos capul afară”.

Femeia, care, din întâmplare, este antrenată să prindă șerpi, a spus că capul șarpelui a ajuns la 20 de centimetri de al ei.

„Din fericire, am o experiență în domeniul șerpilor, așa că am fost destul de calmă în privința asta. Cu siguranță m-a șocat puțin pentru că nu mă așteptam la asta”, a adăugat ea.

Lanțul de supermarketuri Woolworths a confirmat într-un comunicat că un „client alunecos și rar a fost văzut la raionul de condimente”.

„Odată ce a fost zărit, membrii echipei noastre au reacționat rapid și cu calm pentru a izola zona pentru siguranța clienților”, se arată în comunicat.

Nu este clar cum sau când a intrat șarpele în supermarket.

„Am știut imediat că nu era veninos, că nu era agresiv, că nu va fi o problemă pentru nimeni”, a spus femeia.