O femeie a găsit un şarpe de trei metri într-un supermarket: „Am fost şocată”

JAKARTA, INDONESIA - JANUARY 23: A Reticulated Python belongs to Steven Prasetyo is seen in Jakarta, Indonesia on January 23, 2018. Prasetyo have three other snakes in his resident beside the Reticulated Python; a Molurus Albino, a Ball Python and a Patola. Indonesia is known as a hotbed of exotic pet domestication and trade. People have been known to keep endangered animals such as slow lorises, eagles and pangolins, angering conservationists and animal rights activists. Eko Siswono Toyudho / Anadolu Agency

O femeie se plimba la raionul de condimente al unui supermarket când a dat nas în nas cu un șarpe uriaș, relatează The Independent.

Capul pitonului de 3 metri lungime, care nu este veninos, a ieșit printr-un spațiu dintr-un raft aflat deasupra borcanelor de condimente din magazinul din Sydney.

„Eram în raionul de condimente și căutam ceva de pus pe puiul meu în acea seară, așa că nu l-am văzut inițial, pentru că era încolăcit în spatele borcănașelor cu condimente”, a declarat femeia miercuri. „M-am cam întors spre dreapta mea și și-a scos capul afară”.

Femeia, care, din întâmplare, este antrenată să prindă șerpi, a spus că capul șarpelui a ajuns la 20 de centimetri de al ei.

„Din fericire, am o experiență în domeniul șerpilor, așa că am fost destul de calmă în privința asta. Cu siguranță m-a șocat puțin pentru că nu mă așteptam la asta”, a adăugat ea.

Lanțul de supermarketuri Woolworths a confirmat într-un comunicat că un „client alunecos și rar a fost văzut la raionul de condimente”.

„Odată ce a fost zărit, membrii echipei noastre au reacționat rapid și cu calm pentru a izola zona pentru siguranța clienților”, se arată în comunicat.

Nu este clar cum sau când a intrat șarpele în supermarket.

„Am știut imediat că nu era veninos, că nu era agresiv, că nu va fi o problemă pentru nimeni”, a spus femeia.

Exit mobile version