• O femeie, în vârstă de 34 de ani, a încercat să deschidă ușa unei aeronave în timp ce se afla la 10.000 de metri înălțime.
  • Un pasager care a intervenit în timpul zborului, dar a fost mușcat de picior.
  • Pasagera susține că „Iisus a îndemnat-o” să urce în avion și să deschidă ușa. Din cauza incidentului, avionul a aterizat de urgență.

O pasageră a unui zbor al companiei Southwest Airlines a încercat să deschidă ușa avionului în timpul zborului, susținând că Iisus i-a spus” să facă acest lucru, și a mușcat un alt pasager care a încercat să o oprească, potrivit Daily Mail.

Elom Agbegninou, de 34 de ani, se afla sâmbătă după-amiază într-un avion care zbura din Houston la Ohio, când a devenit foarte agitată pentru că însoțitorii de bord au împiedicat-o să ajungă la ieșirea de urgență.

Un alt pasager a intervenit ca să o oprească pe Agbegninou, iar ea l-a mușcat de picior. Apoi femeia a început să se lovească cu capul pe podeaua avionului, susținând că „Isus i-a spus să zboare în Ohio și Isus i-a spus să deschidă ușa” , potrivit documentelor făcute publice luni de Tribunalul Districtual din Arkansas.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Alți pasageri îngroziți au povestit incidentul șocant. „Mă gândeam la cel mai rău scenariu, că acel avion se va prăbuși” , a declarat pasagerul Ding Yu pentru presa locală.

Din cauza incidentului, avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Little Rock. Astfel, cursa care ar fi trebuit să dureze inițial trei ore s-a prelungit la șase ore.

La sol, Agbegninou a fost reținută de polițiști, în timp ce pasagerul mușcat a fost tratat cu antibiotice și vaccinat împotriva hepatitei.

După incident, Agbegninou le-a spus autorităților că a plecat de acasă sâmbătă dimineață, fără să-și informeze soțul și că spera să-și viziteze un prieten de familie din Maryland. Ea a mai menționat că „nu zburase de mult timp” și „a devenit foarte anxioasă, dar că în mod normal nu ar fi făcut acele lucruri” .