• O cumpărătoare a spart sute de sticle de alcool într-un magazin Aldi, din Marea Britanie
  • Un alt cumpărător aflat la coadă la casă i-a spus femeii să se „calmeze”, dar ea a ripostat și i-a aruncat o sticlă de gin la picioare
  • Ea fost arestată de polițiști

O femeie a spart sute de sticle de alcool pe podeaua unui supermarket Aldi, scrie Lad Bible. În videoclipul șocant, realizat de un martor, poate fi văzut cum femeia aruncă sticle de băuturi în valoare de mii de lire sterline de pe rafturile unui supermarket din Hertfordshire.

Un alt cumpărător, aflat la coadă la casă, i-a spus femeii să se „calmeze”, dar ea a ripostat și i-a aruncat o sticlă de gin la picioare, conform rapoartelor. Femeia, care purta glugă, rucsac și pantaloni muștar, a alunecat pe podeaua udă și s-a tăiat la mâna dreaptă.

În clip, cumpărătorul care o atenționează poate fi văzut cum ridică o mână în aer, în timp ce femeia continuă să spargă mai multe sticle. Ea fost arestată de polițiști după ce un agent de securitate a reușit să o rețină și să o scoată din magazin.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ

În septembrie, o femeie a spart sticle într-un magazin din Surrey, și a spus că a început să facă asta după ce i s-a cerut să respecte regulile în vigoare cu privire la răspândirea coronavirusului.