• O femeie în vârstă de 72 de ani din orașul indian Chennai, pe care familia ei o credea moartă, s-a întors acasă la scurt timp după ce familia i-a organizat funeraliile.
  • Potrivit Times of India, familia credea că S. Chandra a murit după ce a fost lovită de un tren pe 20 septembrie.
  • În ceea ce privește cadavrul îngropat, acesta a fost exhumat de polițiști și returnat la spital, urmând să fie identificat.

O femeie în vârstă de 72 de ani din orașul indian Chennai, pe care familia ei o credea moartă, s-a întors acasă la scurt timp după ce familia i-a organizat funeraliile, potrivit Indian Express.

Potrivit Times of India, familia credea că S. Chandra a murit după ce a fost lovită de un tren pe 20 septembrie. Fiul ei, Vadivelu, a identificat cadavrul ca fiind al mamei sale pe baza hainelor și a semnelor particulare.

Luni, 19 septembrie, Chandra a spus familiei că va vizita un templu aflat la aproximativ 22 km de casa ei și că se va întoarce în ziua următoare. Cu toate acestea, ea nu s-a întors, deoarece a decis să mai viziteze și alte câteva temple din localitate, scrie Times of India. Ulterior, fiul ei a depus la autorități o sesizare privind dispariția mamei sale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Ce s-a întâmplat mai exact

Pe 20 septembrie, Vadivelu a primit informații de la apropiați despre o bătrână care fusese lovită de un tren, fiind rugat de autorități să meargă să identifice cadavrul.

Potrivit poliției, decedata purta același sari ca mama băiatului, deoarece fața era distrusă, s-a confirmat că trupul era al lui Chandra pe baza identificării semnelor particulare. Cadavrul a fost apoi predat familiei și înmormântat.

Pe 22 septembrie, Chandra s-a întors acasă în timp ce rudele ei încă o jeleau. În afară de șocul familiei sale, ea a fost îngrozită și de afișele cu necrologul ei pus pe străzile din jurul case.

În ceea ce privește cadavrul îngropat, acesta a fost exhumat de polițiști și returnat la spital, urmând să fie identificat.