• Anndel Taylor le-a spus membrilor familiei sale într-un conversație de grup că a fost „speriată” în timp ce a rămas blocată în mașină timp de aproximativ 18 ore.
  • O femeie din Buffalo, în vârstă de 22 de ani, moare în viscol după ce a trimis un ultim video înfiorător familiei în drum spre casă de la serviciu.
  • Ea a rămas blocată în mașină timp de aproximativ 18 ore, în timp ce furtuna de iarnă Elliot făcea ravagii în jurul ei, a declarat familia ei.

O tânără de 22 de ani a murit în viscolul istoric din Buffalo, după ce a trimis un ultim filmuleț înfiorător familiei sale în timp ce se întorcea de la serviciu. Anndel Taylor se îndrepta spre casă vineri după-amiază când mașina ei a rămas blocată în zăpadă.

Ea a rămas blocată în mașină timp de aproximativ 18 ore, în timp ce furtuna de iarnă Elliot făcea ravagii în jurul ei, a declarat familia ei. În timpul acestor ore terifiante, tânăra de 22 de ani le-a spus membrilor familiei sale că era speriată” și a trimis două videoclipuri înfiorătoare care surprind viscolul extrem care sufla în jurul ei.

Prima înregistrare video, trimisă pe chat-ul de grup al familiei sale vineri, arată parbrizul mașinii ei complet acoperit de zăpadă. Ea a trimis o a doua înregistrare video imediat după miezul nopții, în Ajunul Crăciunului, în care și-a coborât ușor fereastra pentru a dezvălui zăpada groasă și condițiile de viscol de afară. Sora lui Taylor, Shawnequa Brown, a declarat pentru WCOS că aceasta îi spunea surorii ei că era speriată”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Ceva mai târziu, familia – care se află în Charlotte, Carolina de Nord – a pierdut contactul cu ea. Câteva ore mai târziu, tânăra în vârstă de 22 de ani a fost găsită moartă în interiorul mașinii sale – devenind una dintre cele 28 și ceva de victime ucise de vremea extremă din orașul din vestul statului New York. Familia lui Taylor a declarat că nici ei și nici tânăra de 22 de ani nu și-au dat seama în ce pericol se afla aceasta.

Nu știu dacă vreunul dintre noi știa cu adevărat cât de grav era, nu am văzut știrile, nu știam cu adevărat ce se întâmplă în Buffalo”, a declarat doamna Brown. Mama ei, Wanda Brown Steele, a declarat pentru publicația locală că fiica ei a sunat la 911 și că așteaptă intervenția serviciilor de urgență. Dar, după ce nu au reușit să ajungă la ea în condiții perfide, Taylor a plănuit să doarmă în timpul furtunii și apoi să se întoarcă acasă pe jos când aceasta va trece.

Deși cauza morții sale nu a fost încă confirmată, doamna Steele crede că fiica sa a murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon după ce zapada a blocat țeava de eșapament. Cealaltă soră a lui Taylor, Tomeshia Brown, și-a exprimat frustrarea că primii respondenți nu au reușit să ajungă la ea înainte de a fi prea târziu.

Simt că toți cei care au încercat să ajungă la ea au rămas blocați. Pompierii, poliția, toată lumea a rămas blocată”, a spus ea. De ce nu aveau lanțuri la cauciucuri? Acesta este un stat care este cunoscut pentru zăpadă”.

Taylor se mutase înapoi în New York abia anul acesta pentru a avea grijă de tatăl ei, după ce se mutase în Charlotte cu familia ei la vârsta de doi ani. Acum, familia ei este nevoită să petreacă restul sărbătorilor fără ea, iar cadourile tinerei de 22 de ani încă o așteaptă sub brad. Aceștia au lansat un GoFundMe pentru a ajuta cu cheltuielile de comemorare. Taylor este una dintre cele cel puțin 28 de persoane care au murit până acum în urma furtunii istorice de iarnă care a lovit Buffalo într-una dintre cele mai reci furtuni de Crăciun înregistrate vreodată. Guvernatorul statului New York, Kathy Hochul, a descris zona ca fiind o zonă de război”, iar oficialii au avertizat că numărul morților ar putea crește, deoarece oamenii și mașinile rămân blocate.

Președintele Joe Biden a aprobat acum o declarație de urgență și a autorizat FEMA să trimită resurse pentru a ajuta statul. În timp ce Buffalo a fost cel mai grav afectat de vremea extremă provocată de furtuna Elliot, un total de 56 de decese au fost confirmate și în întreaga țară.