• Ashley Antonio suferă de Covid-19 de 257 zile
  • „Mass-media și medicii dau impresia că fie iei virusul, te lupți cu el 10 zile, te vindeci și viața revine la normal, fie mori” a spus aceasta
  • Dacă înainte făcea sport zi de zi, acum abia reușește să urce scările fără să obosească

Ashley Antonio, o femeie din Edmonton, Canada, suferă de Covid-19 de 257 zile. Ce a crezut că va fi doar un alt caz de Covid-19 s-a transformat într-un mister de lungă durată pentru această femeie, relatează CBC.

„În unele zile mă simt bine, iar în altele mă trezesc din somn și nu pot să respir, nu pot să mă mișc. Eram extrem de sănătoasă, nu aveam probleme, nu aveam comorbiditățile despre care tot vorbesc specialiștii…A apărut de nicăieri și mi-a distrus viața”, a declarat aceasta.

Când s-a îmbolnăvit în martie, Ashley Antonio a crezut că are probleme la stomac, însă după mai multe săptămâni în care ba părea că se vindecă, ba avea simptome din ce în ce mai ciudate, precum palpitații, pierderi de memorie, halucinații, a fost de urgență la spital și a aflat că suferă de Covid.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Pacienta a povestit despre câteva simptome care au speriat-o: leșina în mijlocul străzii, nu realiza ce face – se întorsese de la muncă și nu își amintea când a condus spre casă – auzea voci în timpul nopții, deși nu era nimeni acolo.

Femeia a spus că și acum are simptome dureroase și imprevizibile, inclusiv dureri de cap insuportabile, congestie pulmonară, erupții cutanate, umflături cronice la nivelul articulațiilor și palpitații.

Aceasta avertizează asupra coronavirusului și asupra consecințelor dezastruoase pe care le poate avea, chiar și în cazul oamenilor care au fost în general sănătoși.

Dacă înainte făcea sport zi de zi, acum abia reușește să urce scările fără să obosească, a mărturisit Ashley.

„Mass-media și medicii dau impresia că fie iei virusul, te lupți cu el 10 zile, te vindeci și viața revine la normal, fie mori. Mi-e frică, pentru că nimeni nu știe cât o să mai dureze pandemia. Ar putea fi câteva luni, câțiva ani, sau pentru totdeauna.”, a mai adăugat pacienta care suferă din cauza Covid-19 de 257 de zile.