• O tânără din PNL, dată afară din Consiliul de Administrație al unui spital din Cluj, după o zi de la numire.
  • Claudia Ardelean, fostă miss și patroana unei firme de hostess, s-a lăudat pe rețelele de socializare după ce fusese numită.

Claudia Ardelean, o tânără membră PNL , fostă miss, cu studii în drept și fără experință în domeniul sanitar, a demisionat după doar o zi din funcția de reprezentant al Consiliului Județean Cluj, în Consiliul de Administrație, după ce s-a lăudat pe Instagram că a primit jobul.

La doar câteva ore după publicarea acestui mesaj și după ce au apărut mai multe informații în spațiul public despre membra PNL, tânăra liberală și-a șters postarea de pe rețelele de socializare. Ulterior, a venit și replica reprezentanților CJ Cluj, scrie Ziarul de Cluj.

„Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună”, a declarat Alin Tișe, Consiliului Județean Cluj.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Claudia Ardelean, în vârstă de 27 de ani, este absolventă a Universității Babeș-Bolyai și deține o agenție de evenimente. Aceasta a intrat în politică în 2014 în organizația de tineret a Partidului Național Liberal.