• O mamă din New Orleans, Statele Unite, este acuzată că și-a ucis fiica de patru ani și că și-a atacat fiul de doi ani, în urma unui videoclip postat pe Instagram în care îi curgea sânge pe piept.
  • Agenția de presă din New Orleans, NOLA, a relatat că anchetatorii cred că Janee Pedescleaux este femeia care apare într-un videoclip distribuit, la începutul aceleiași zile, pe platforma de socializare Instagram. Videoclipul a fost șters ulterior.
  • „Am terminat. Copiii mei sunt morți. Am terminat cu viața”, spunea femeia în videoclip.

O mamă din New Orleans, Statele Unite, este acuzată că și-a ucis fiica de patru ani și că și-a atacat fiul de doi ani, în urma unui videoclip postat pe Instagram în care îi curgea sânge pe piept.

Janee Pedescleaux, în vârstă de 31 de ani, a fost reținută duminică sub acuzația de crimă de gradul doi, tentativă de crimă și cruzime de gradul doi față de un minor, potrivit Departamentului de Poliție din New Orleans, citat de Independent.

Pedescleaux și-ar fi înjunghiat fiica până la moarte și ar fi încercat să facă același lucru cu fiul ei, potrivit NOLA, citată de aceeași sursă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Poliția a ajuns la locuința din zona Florida din New Orleans, Louisiana, duminică după ora 11:00. La acel moment, copiii fuseseră deja transportați la spital cu un vehicul privat.

Duminică după-amiază, băiatul se afla în stare critică. Fiica, numită de prietenii familiei Paris Roberts, a murit la spital.

Agenția de presă din New Orleans, NOLA, a relatat că anchetatorii cred că Pedescleaux este femeia care apare într-un videoclip distribuit, la începutul aceleiași zile, pe platforma de socializare Instagram. Videoclipul a fost șters ulterior.

În înregistrare, Pedescleaux se uită la cameră purtând o bonetă și un maiou pătat de sânge.

„Am terminat”, spune ea în videoclip, părând să fie emoționată. „Copiii mei sunt morți. Sunt terminată. Am terminat cu viața. Este numai vina lui Jermaine”, a mai spus ea.

Documentele juridice arată că Pedescleaux și tatăl copiilor, acest Jermaine Roberts, erau angajați într-o luptă pentru custodie.

Roberts a dat-o în judecată pe soția sa, Pedescleaux, la tribunalul Orleans Parish în aprilie. El cerea custodia comună, astfel încât să i se permită să vadă copiii în weekend.

El a declarat în documentele legale că Pedescleaux nu îi permitea să vadă copiii, adăugând că aceasta „nu era stabilă și nu asigura un mediu sănătos pentru copii”, potrivit NOLA.

O audiere a fost programată să aibă loc mai târziu în luna august.