• O scoțiancă în vârstă de 42 de ani este însărcinată cu cel de-al treisprezecelea copil.
  • Alexis povestește că partenerul său, David, s-a pensionat și se ocupă și el de cumpărături pentru familie.
  • Alexis consideră că este „imună” la majoritatea formelor de contracepție, iar acum ia foarte serios în calcul sterilizarea.

Unii părinți sunt dornici să aibă atât un băiat, cât și o fată, și uneori vor avea mai mulți copii decât au plănuit pentru a avea câte unul din fiecare – dar o mamă a dus acest lucru la extrem.

Alexis Brett, o scoțiancă în vârstă de 42 de ani, este însărcinată cu cel de-al treisprezecelea copil. Femeia și soțul său au avut zece băieți la rând, iar dorința lor, dorință pe care o au multe cupluri, a fost să aibă și o fată, motiv pentru care femeia a rămas din nou însărcinată.

Acum, Alexis, care este casnică, spune că s-a săturat și că al 13-lea copil va fi și ultimul, potrivit The Mirror.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM
Instagram

Am mai avut un băiat și urmează o altă fată pe 13, luna aceasta. Familia era mare și înainte, dar este și mai mare acum. Nu m-a deranjat niciodată dacă a fost băiat sau fată, a fost doar un șoc, a fost șocant și de data asta. Fata se numește Cameron, nu știu cum o voi boteza pe cea nouă, voi decide după ce nasc. Cameron face trei ani la sfârșitul acestei luni. Abia aștept să termin. Acesta va fi ultimul meu copil. Am 42 de ani”, spune Alexis.

Femeia ia în calcul sterilizarea

Alexis povestește că partenerul său, David, s-a pensionat și se ocupă și el de cumpărături pentru familie. Ea spune, însă, că este greu să ieși în oraș cu 12 copii.

„Soțul meu a trebuit să se pensioneze anul trecut, iar eu nu mă pot întoarce la muncă cu atâția copii. Sărbătorile de vară sunt o provocare pentru că îi avem pe toți acasă. Suntem acum în a cincea săptămână de vacanță și toată lumea s-a cam plictisit. Mergem în parc, mergem la înot, la plajă”, spune ea.

Alexis consideră că este „imună” la majoritatea formelor de contracepție, iar acum ia foarte serios în calcul sterilizarea.

După nașterea lui Cameron, ea plănuia să se întoarcă la vechiul ei job, de instructor de fitness. Partenerul ei, David, a fpst diagnosticat acum șase ani cu boala Parkinson.