• O mamă din Anglia și-a găsit fiul mort în pat, în timp ce încerca să-l trezească pentru școală. Femeia își creștea singură copilul.
  • Motivul morții băiețelului de 11 ani nu este cunoscut până în acest moment.
  • Mama copilului: „Era motivul pentru care mă trezeam dimineața. Era dragostea vieții mele. Nu știu cum voi reuși să merg mai departe fără el”.

O mamă și-a găsit fiul de 11 ani mort în pat, în timp ce încerca să-l trezească pentru școală, relatează Mirror.co.uk.

Kimberley Shepherd își creștea singură băiețelul de 11 ani și spunea despre el că este „motivul pentru care mă trezeam în fiecare dimineață”.

Băiatul a murit în mod misterios în somn, pe 23 martie. Mama și-a făcut curaj abia acum să povestească despre suferința și durerea pe care a simțit-o.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Este dragostea vieții mele, singura dragoste a vieții mele. Eram doar noi. De când s-a născut, pentru că l-am crescut singură, eram doar eu și el. Nu mai am niciun scop în viață și nu știu cum voi reuși să merg mai departe fără el”, a declarat mama băiatului.

„Avea foarte mulți prieteni, era iubit, era popular. Totul este atât de nedrept. Nu este corect ce i s-a întâmplat unui băiețel de 11 ani”, a mai spus Kimberley.

„Liam a murit în somn, dar motivul nu este cunoscut încă. Era cel mai iubitor, grijuliu, bun și frumos copil din lume. Mi-a schimbat viața și era motivul pentru care mă trezeam în fiecare dimineață. Își dorea să fie polițist pentru că iubea să ajute alți oameni”, a adăugat mama băiețulului.