• O femeie de 70 din Suedia a fost arestată fiind suspectată că și-a ținut fiul captiv zeci de ani într-un apartament.
  • Bărbatul a fost găsit în apartament de o rudă care a sunat, apoi, la poliție.

O femeie în vârstă de 70 de ani șo orașul Stockholm a fost arestată pe motiv că și-ar fi ținut fiul captiv într-un apartament vreme de 28 de ani. O rudă a găsit bărbatul în apartament și a alertat poliția, după ce femeia s-a îmbolnăvit și a fost internată în spital, potrivit BBC.

Fiul femeii, care ar avea vârsta de 40 de ani, a fost găsit rănit și trăia în mizerie și transportat la spital pentru o intervenție chirurgicală. Avea plăgi infectate, dantura afectată și era subnutrit. Poliția a sigilat apartamentul din Haninge, o suburbie din sudul capitalei Suediei, pentru a-și desfășura ancheta și caută martori.

Femeia ar putea sta 10 ani după gratii

Autoritățile suedeze au transmis că dacă femeia va fi găsită vinovată ar putea fi închisă până la zece ani, dar aceasta a negat acuzațiile de reținere și vătămare corporală gravă. Presa suedeză notează că bărbatul ar fi fost retras de la școala când avea 12 ani.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Potrivit unei alte rude citată de SVT, femeia era grav afectată de pierderea unui copil al său la o vârstă fragedă, iar când când a născut din nou, noului ei fiu a primit același nume și a devenit supra-protectoare.