• O fostă secție de poliție din Londra a fost transformată într-o fabrică de canabis la doar cinci luni după ce a fost vândută.
  • „La sosire, a fost găsită o fabrică mare de canabis, care este, în prezent, o scenă a crimei cu ofițeri la fața locului. Nu a avut loc nicio arestare, iar ancheta este în curs de desfășurare.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.
  • Cartierul în care este poziționată fosta secție de poliție este cunoscut pentru comportamentele sale antisociale, iar tot mai multe secții din zonă au fost scoase din funcțiune, pentru a salva din fondurile poliției. În urmă cu doi ani, o fabrică de canabis a fost descoperită într-o școală.

Secția de poliție din Isle of Dogs, o peninsulă din estul Londrei, a fost vândută unei companii private în luna februarie a acestui an, potrivit Sky News.

Poliția metropolitană a fost chemată, duminică, la locația în cauză, din cauza îngrijorărilor că aceasta ar fi folosită pentru cultivarea drogurilor.

Când ofițerii au ajuns acolo au găsit o „mare” fabrică de canabis și au stabilit o scenă a crimei la fața locului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„În urmă cu doi ani am găsit o fabrică de canabis într-o școală din cartier și acum asta.”, a declarat, pentru pentru Evening Standard, consilierul conservator Peter Golds, citat de Sky News.

„Am spus de ani de zile că există probleme în Tower Hamlets, dar am continuat să vedem cum se închid secții de poliție. Mai avem doar o singură secție adevărată în Bethnal Green.”

În documentele biroului primarului Londrei, Sadiq Khan, în cazul închiderii și vânzării secției de poliție din Isle of Dogs se spune că aceasta nu are o „funcție de acces public”.

Aproximativ 16 secții similare au fost programate pentru închidere și desființare pentru a strânge bani pentru poliție în perioada 2021-2022.

„Duminică, 24 iulie, ofițerii de la Central East BCU au fost alertați cu privire la o potențială fabrică de canabis la fosta secție de poliție Isle of Dogs de pe Manchester Road, E14.”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției Metropolitane.

„La sosire, a fost găsită o fabrică mare de canabis, care este în prezent o scenă a crimei cu ofițeri la fața locului. Nu a avut loc nicio arestare, iar ancheta este în curs de desfășurare.”, a mai declarat acesta.

„Secția de poliție din Isle of Dogs a fost vândută unei companii private la 25 februarie 2022 și nu mai este proprietatea Serviciului de Poliție Metropolitană.”