• CFR Călători a anunţat o nouă oprire pe ruta Gara de Nord – Aeroport din 15 iulie
  • Între orele 6.00 și 23.00, trenurile vor opri și la Parc Mogoșoaia
  • Trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale

CFR Călători a anunțat că trenurile care circulă pe relația Gara de Nord-Aeroport între orele 6.00 și 23.00 vor opri din 15 iulie și la Parc Mogoșoaia.

„Pentru a răspunde nevoilor de trafic pe ruta București Nord – Mogoșoaia – Aeroport Henri Coandă și pentru a oferi totodată accesibilitate la transportul pe calea ferată unei categorii cât mai largi de călători, începând din data de 15 iulie 2021, toate trenurile CFR Călători care circulă în intervalul orar 06:00-23:00 spre/ dinspre Aeroportul Henri Coandă vor avea oprire și în punctul de oprire Parc Mogoșoaia”, a transmis vineri compania.

Conform acesteia, trenurile circulă în regim de mers cadenţat, la intervale orare egale.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
CE FAC ELEVII ÎN SĂPTĂMÂNA VERDE
NE-A SALVAT VACCINUL?
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Călătoria cu trenul în zona metropolitană a Capitalei spre/dinspre Parc Mogoșoaia reprezintă o alternativă verde de transport mai accesibilă din punct de vedere al costurilor și mai rapidă pentru pasageri, fie în scopuri de business sau navetă, fie recreaționale”, susțin reprezentanții CFR Călători.

Astfel, durata unei călătorii cu trenurile de Aeroport pe distanţa București Nord – Parc Mogoșoaia este 11 minute, iar prețul biletului este de 4 lei.