• ”Los Lobos” revendică uciderea lui Villavicencio în Ecuador și amenință că va ucide mai mulți politicieni. Este a doua organizație criminală ca mărime din Ecuador, care luptă pentru controlul închisorilor din țară.
  • Organizația amenință că „se va întâmpla din nou când corupții nu se vor ține de cuvânt”.
  • Poliția nu a confirmat credibilitatea comunicatului, în ultimele zile Villavicencio a avertizat asupra amenințărilor din partea unui alt grup criminal, așa-numitul „Los Choneros” – cel mai sângeros din țară.

„Los Lobos” revendică uciderea lui Fernando Villavicencio în Ecuador și amenință că va ucide mai mulți politicieni. Este a doua organizație criminală ca mărime din țară, care luptă pentru controlul închisorilor.

Organizația care se autointitulează „Los Lobos” a publicat un comunicat pe X – fostul Twitter – în care revendică uciderea lui Fernando Villavicencio și amenință că „se va întâmpla din nou când corupții nu se vor ține de cuvânt”.

Purtând cagule și având asupra lor arme de foc de calibru mare, ei se laudă cu uciderea acestuia și lansează amenințări cu moartea împotriva altor politicieni ecuadorieni, inclusiv a candidatului la președinție Jan Topic.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Într-o imagine, se pot vedea în jur de 20 de bărbați în jurul liderului lor, cunoscut sub numele de „Pipo”, care citește comunicatul așezat la o masă, având arma lângă el.

„Vrem să spunem clar întregii națiuni ecuadoriene că de fiecare dată când politicienii corupți nu își vor respecta promisiunile, când vor primi banii noștri, care sunt milioane de dolari, pentru a-și finanța campania, vor fi uciși”, spune liderul grupului, potrivit El Espanol.

Este a doua organizație ca mărime din țară, cu peste 8.000 de membri în toate închisorile din Ecuador. Grupul a fost implicat în mai multe masacre sângeroase din penitenciare, cauzate de ciocnirile cu grupul rival „Los Tiguerones”.

„Los Lobos” l-au indicat pe candidatul Jan Topic. „Și tu, Jan Topic, ține-ți cuvântul. Dacă nu-ți respecți promisiunea, tu vei fi următorul”.

Deocamdată, poliția nu a confirmat credibilitatea comunicatului, deoarece în ultimele zile Villavicencio a avertizat asupra amenințărilor din partea unui alt grup criminal, așa-numitul „Los Choneros” – cel mai sângeros din țară.

Președintele conservator al Ecuadorului, Guillermo Lasso, a decretat joi starea de urgență pentru 60 de zile în întreaga țară, ca urmare a asasinării candidatului prezidențial Fernando Villavicencio, care a fost împușcat, cel mai probabil, de bărbați înarmați în timpul unui miting electoral din Quito.

Citește și

Când lași I.A. să îți pună masa îți dă cartofi prăjiți care resping țânțarii. Rețete trăsnite de pe aplicația unui supermarket din Noua Zeelandă

Un nou azil al groazei a fost descoperit la Pitești. Trei bătrâni erau ascunși la subsol

CNAIR face mentenanța sistemului informatic în weekendul prelungit. Când vei avea dificultăți să îți cumperi rovinietă