• Primăria Sectorului 6 se închide din cauza COVID-19, iar angajații merg în telemuncă
  • Șapte angajați au fost confirmați pozitiv cu SARS-CoV-2
  • Toată activitatea de relații cu publicul se va desfășura, până pe 29 martie 2021, exclusiv prin servicii de poștă și on-line

Comitetul Local de Urgență a decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29 martie, din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Angajații vor lucra în regim de telemuncă, anunță, miercuri, primarul Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că a primit rezultatele testării pentru COVID-19 a întregului personal, testare realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați infectați.

Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal). Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați. A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm. Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă”, spune Ciucu.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

De asemenea, primarul a decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29 martie 2021 exclusiv prin servicii de poștă și on-line.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Potrivit legii, la un număr cinci angajați confirmați cu COVID-19, sediile instituțiilor se închid.