• În Timișoara, prețul unui apartament este cuprins între 1.300 și 1.500 de euro/mp
  • Apartamentele nou construite sunt cu 2% mai ieftine decât cele din blocuri vechi
  • În ansamblurile de lux, prețul unui apartament ajunge și la un milion de euro
  • ISHO este un proiect al lui Ovidiu Șandor, în valoare de 200 de milioane de euro

Cine iubește culorile răsăritului trebuie să vadă asta. La Timișoara sunt aproape gata construite două zgârie-nori, numai bune pentru amatorii de dimineți fabuloase.

Vederea de la etajul 20 face toți bani, spune dezvoltatorul. Clienții sunt atrași de ideea că fiecare dimineață le aduce o panoramă superbă. Blocurile fac parte dintr-un proiect amplu, pe care pariază antreprenorul Ovidiu Șandor.

Conține, dincolo de peste 1.200 de apartamente, și o componentă impportantă de birouri, pe lângă care, toate serviciile de care ai nevoie pentru viața de zi cu zi: de la magazin alimentar, la brutărie, la bancă, șamd. Proiectul nostru oferă diverse soluțiile de locuire: de la cele care costă câteva zeci de mii de euro, la cele care ajung și la peste un milion de euro.”, a explicat Ovidiu Șandor, dezvoltator imobiliar.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Apartamente la cheie în Timișoara

La un asemenea preț, nu cumperi doar un spațiu de locuit. Ai la dispoziție și o terasă de 140 de metri pătrați, deasupra apartamentului. Cartierul se întinde pe o suprafață de 6 hectare și este la mai puțin de un kilometru de centrul orașului.

Cu o vedere panoramică, de pe terasa unui apartament, situat la nivelul 20, în zilele senine poți vedea muntele Semenic, sau chiar orașul Vârșeț din Serbia.

În criza coronaviruslui afacerile imobiliare nu s-au oprit. Clienții, în schimb, au alte gusturi, spune Diana Urzică, consultant imobiliar.