• Simona, o româncă stabilită de 20 de ani în SUA, se bucură de victoria lui Biden.
  • Mark, soţul ei, este republican şi încă mai speră în şansele lui Trump.
  • Oficial, nu a fost anunțat încă preşedintele SUA.

Statele Unite sunt împărțite de luni bune între democrați și republicani. Dar ce se întâmplă când și în familie sunt dispute politice.

Simona, o româncă stabilită de 20 de ani în Las Vegas, nu e deloc de acord cu soțul ei Mark. Ea se bucură, alături de alte peste 75 de milioane de americani, de victoria lui Joe Biden.

„Are majoritatea voturilor electorale. A luat conducerea în Georgia cu 10 mii de voturi şi încă se numără şi această teorie a consipraţiei este nefondată pentru că democraţii au pierdut locuri în Congres, Senatul are majoritate republicană. Şi nu are sens să spui ca democraţii au încercat să întoarcă preşedintele”, a mărturisit Simona Ott, româncă stabilită în SUA.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

De partea cealaltă, Mark, a cărui afacere a fost afectată de criza COVID, încă mai speră într-o revenire miraculoasă a lui Trump la Casa Albă.

„Majoritatea a câştigat votul popular, dar sunt încă dispute în instanţă. Cred că e prematură această sărbătorire în stradă. Sincer”, a spus Mark Ott, soţul Simonei.

În Las Vegas, voturile au fost împărţie 50-50 între Trump şi Biden. În familia Ott, opiniile politice sunt dezbătute la fel de democratic.

Simona Ott: „Oamenii sunt motivaţi de inspiraţie, nu de frică. Avem nevoie de un lider care inspiră, nu un lider care sădeşte frică”.
MarK Ott: „Mie îmi este frică. Mă tem pentru taxe, pentru banii mei, pentru veniturile mele”.