O rusoaică de peste 100 de kilograme și-a ucis soțul strangulându-l cu fesele. „Am vrut doar să-l calmez”

Rusoaica alături de soțul ei. Întrebată de ce și-a omorât soțul, Tatyana a declarat că a vrut doar să-l calmeze pe bărbat. Sursa Foto: East2West News
  • O femeie din Rusia și-a ucis soțul strangulându-l cu fesele, în timp ce se certau, amândoi aflându-se sub influența alcoolului.
  • Femeia are o greutate de 101,60 kilograme. A declarat că nu a intenționat să-l omoare, ci doar să-l calmeze.
  • Aceasta a fost acuzată de ucidere din culpă, după ce acuzația de omor calificat a fost retrasă.

O femeie din Rusia, cu o greutate de 101,60 kilograme, este acuzată că și-a omorât soțul strangulându-l cu fesele, după ce s-au certat, amândoi fiind sub influența alcoolului.

Tatyana O. ar fi refuzat să-și lase soțul în pace, deși acesta ar fi implorat să fie iertat, relatează New York Post care citează East2West News.

Fiica acestora a văzut toată scena și a fugit către vecini pentru a le cere ajutorul. O singură vecină a venit până în casa celor trei, însă a considerat că soții se află în mijlocul unei dispuse de familie, așa că a refuzat să intervină și a plecat.

Întrebată de ce și-a omorât soțul, Tatyana a declarat că a vrut doar să-l calmeze pe bărbat.

Bărbatul a murit după ce sistemul respirator i-a fost blocat. Acesta se afla cu fața în jos, în saltea, în timp ce soția s-a așezat pe gâtul lui. Conform unui examen medical, Tatyana s-a folosit de picioare pentru ca soțul său să nu o poată ridica.

Practic, Tatyana și-a ucis soțul prin asfixiere. Aceasta a fost acuzată de ucidere din culpă, după ce acuzația de crimă cu premeditare a fost retrasă.