• În portbagaj se mai afla și un alt bărbat
  • Poliția face verificări după ce videoclipul a apărut online
  • Incidentul a avut loc în seara zilei de Crăciun

O femeie din Buzău a transportat doi bărbați aflați, cel mai probabil, sub influența alcoolului, în portbagajul mașinii. Unul dintre ei este chiar soțul șoferiței, scrie presa locală.

Imaginile cu mașina din care atârnă la propriu patru picioare au fost postate pe un grup de socializare destinat șoferilor din Buzău.

Incidentul a avut loc în seara zilei de Crăciun, iar videoclipul a fost văzut și de polițiștii din oraș, care au amendat-o pe femeie.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Am identificat șoferița. Este o femei de 47 de ani, din Municipiul Buzău. În seara de Crăciun, s-a întâlnit cu mai multe rude și cunoștințe. În total, erau șase persoane. Inițial, cei doi bărbați (care au fost duși în portbagaj – n.red.) au spus că merg pe jos până acasă. Șoferiței i s-a făcut milă de ei și a decis să îi ducă în portbagaj”, a spus, pentru Aleph News, purtătorul de cuvânt al Poliției Buzău, Ane-Mari Vrapciu.

Femeia a fost sancționată cu șase puncte amendă pentru că a transportat mai multe persoane decât limita prevăzută de certificatul de înmatriculare al mașinii, a precizat oficialul Poliției.