• Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a sancţionat o staţie de carburanţi din judeţul Dâmboviţa, pentru că a afişat mesajul „nu schimbaţi tampoane” în interior.
  • „Cu stimă, vă rugăm nu schimbaţi tampoane sau OB în incinta staţiei; ruşine să ducem mizeria dumneavoastră”, scrie în mesajul afişat în staţia de carburanţi.
  • Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a amendat staţia de carburanţi cu 5.000 de lei.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a sancţionat o staţie de carburanţi din judeţul Dâmboviţa, pentru că a afişat mesajul „nu schimbaţi tampoane” în interior.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării a stabilit miercuri că „afişarea unui anunţ într-un loc public, respectiv o benzinărie Lukoil din localitatea Bungetu, judeţul Dâmboviţa, în care se face referire la anumite caracteristici fiziologice ale femeii într-un mod denigrator/ofensator la adresa persoanelor de gen feminin” reprezintă faptă de discriminare şi încalcă dreptul la demnitate.

„Cu stimă, vă rugăm nu schimbaţi tampoane sau OB în incinta staţiei; ruşine să ducem mizeria dumneavoastră”, scrie în mesajul afişat în staţia de carburanţi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA

Ca urmare, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării a amendat staţia de carburanţi cu 5.000 de lei. Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi.