• O studentă din Georgia a fost condamnată la 4 luni de închisoare în Insulele Cayman
  • Aceasta a mers la competiția sportivă a prietenului ei
  • Deși trebuia să rămână 2 săptămâni în carantină la sosirea în Insulele Cayman, fata a încălcat protocolul și s-a dus la competiție, fiind denunțată de către cei care o cunoșteau

O studentă de 18 ani din Georgia a fost condamnată la 4 luni de închisoare în Insulele Cayman, după ce a mers la o competiție sportivă de jet ski pentru a-și susține prietenul, relatează CNN.

Skylar Mack, studentă la Universitatea Mercer, a plecat pe 27 noiembrie spre Insulele Cayman, după ce a efectuat un test Covid la domiciliu – care a ieșit negativ, conform declarației bunicii acesteia pentru CNN.

Când a ajuns în Insulele Cayman, a fost din nou testată pentru Covid-19, testând din nou negativ, însă i s-a spus să rămână în carantină timp de 2 săptămâni.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cu toate acestea, fata a decis să meargă la competiția prietenului ei, care urma să aibă loc peste 2 zile.

Participanții la competiție care o cunoșteau pe fată au denunțat-o pentru încălcarea autoizolării, iar ofițerii au arestat-o.

Inițial, i s-a dat o sentință de 40 de ore de muncă în folosul comunității și i s-a spus să plătească o amendă care să acopere cheltuielile cazării unde trebuia să-și ducă la bun sfârșit autoizolarea.

Skylar are de stat 4 luni în închisoare, iar familia ei a declarat că deși a greșit într-adevăr, nu trebuia să fie condamnată.

Conform reglementărilor Covid-19 din Insulele Cayman în ceea ce privește izolarea turiștilor la sosire, o „persoană care contravine acestui regulament comite o infracțiune și este pasibilă la o amendă de 10.000 de dolari și la închisoare de până la doi ani”.

Conform Associated Press, și prietenul ei a fost arestat și condamnat la închisoare.