• În intervalul 8-9 martie, 93 de persoane au murit din cauza COVID-19.
  • Printre acestea se află și o tânără de 18 ani, din Galați.
  • Potrivit autorităților, pacienta suferea și de alte afecțiuni grave (comorbidități).

În intervalul 8-9 martie, 93 de persoane și-au pierdut viața din cauza Covid-19. Printre acestea se numără și o tânără de 18 ani, din Galați. Autoritățile au transmis că pacienta suferea și de alte afecțiuni grave (comorbidități).

În urma raportării de astăzi, 56 dintre persoanele decedate sunt bărbați și 37, femei. Cei 93 de pacienți infectați cu noul coronavirus care au decedat erau internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea și București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani, 1 deces la categoria de vârstă 30-39 ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 13 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 18 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 25 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 30 decese la categoria de peste 80 de ani. 91 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 2 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități”, se precizează în raportul Grupului de comunicare Strategică.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT