• Zece oameni au murit în incendiul din secția ATI a Spitalului Județean Neamț.
  • Tatiana Gavril a murit în incendiul de la Piatra Neamț
  • Autopsia arată că ar fi supraviețuit, dacă nu avea loc tragicul incident
  • Victima era aproape vindecată de Covid-19

Tatiana Gavril este una dintre victimele tragicului incendiu de la Piatra Neamț. A lăsat în urmă familia îndurerată, dar şi alți 20 de oameni, pentru care a fost ca o mamă.

Din 1994, Tatiana a fost părinte pentru copiii nimănui, alături de fundaţia pe care o conducea. Ar fi supraviețuit, dacă nu avea loc tragicul incident, era aproape vindecată de COVID-19. Autospsia arată asta.

Felicia, Fiica Tatianei: „Am înțeles că a fost intoxicare cu… a murit de intoxicare , leziunile post covid erau compatibile cu viata, iar cauza decesului ar fi fost de fapt această intoxicare cu fum. Deci mama a fost arsă de la masca de oxigen , are arsuri pe tot corpul”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Mai multe familii ale victimelor de la Spitalul Județean Neamț au probleme pentru că au COVID și nu pot participa la înmormântarea rudelor.

Au primit însă derogare de la prefectură.

Mai e însă o problemă… înfiorătoare. Flăcările au fost atât de violente, încât unele victime nu pot fi identificate.

Sorin Dumitru Cazan, ginerele victimei Mihai Militaru: „Sunt acolo la morgă și așteaptă să li se facă autopsie sau nu știu, să-i identifice, după ADN, după nu știu ce pentru că vă dați seama, dacă ei sunt arși nu le vede fața, nu le vede chipul… Ne anunță să venim să ridicăm corpul, adică să ridicăm…să ridicăm sicriul..că ni-l dă în sicriu închis. Nu putem să știm ce va fi în sicriu”.