„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu. Invitat este Dan Oros – Head of Marketing Google & YouTube.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 14 aprilie, de la ora 23.00.

Într-o perioadă în care pandemia a rescris regulile jocului și ne-a transformat întreaga existență, Dan Oros îți spune cum au jonglat oamenii cu tehnologia și cu informația în perioada Covid-19. Școală online. Distanțare. Educație online. Mască. Adaptare. Reinventare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Dacă te întrebi cum s-a transmormat informația, dar și care au fost cele mai căutate cuvinte și domenii în ultima perioadă, Dan Oros îți explică algoritmii – cu ochii specialistului – care știe tot ce mișcă pe internet.

Și cum tehnologia fără securitate este asemenea unui ,,cartof fierbinte”, discutăm și despre cerințele UE privind reglementarea Big Tech, dar și care este viziunea lui Dan Oros în ceea ce privește rețeaua viitorului, dar și business-ul viitorului.

Nu specia cea mai puternică sau cea mai inteligentă supraviețuiește. Ci aceea care se adaptează cel mai bine la schimbări”, spunea simplu și adevărat Charles Darwin.

O ediție specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, miercuri, 14 aprilie, începând cu ora 23.00, la Aleph News.

Bucură-te de evoluția tehnologiei, dar caută cu aceeași curiozitate informația!