„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: senatorul Ștefan Pălărie, membru în Comisia de Învățământ și fondator Școala de Valori și Vasile Barbu, Președinte la Asociația Națională pentru Protecția Pacienților

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 13 aprilie, de la ora 23.00.

Cu senatorul Ștefan Pălărie vorbim despre educația românească și despre drumul școlii în pandemie. Este generația Covid, o generație de sacrificiu? Care sunt programele de educție care ne lipsesc și cum poate fi încurajată digitalizarea uniformă a școlilor? Educația ne privește sau nu pe toți? Mai produce școala românească valori?

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cu Vasile Barbu, președintele Asociațiației Naționale pentru Protecția Pacienților, facem o radiografie a sistemului de sănătate românesc, blocat de ani buni în birocrație și în incompetență. Vorbim despre marele perdant, pacientul și despre spitalele românești care pendulează nemilos între incendii și tragedii tehnice. De unde vine salvarea și care sunt soluțiile concrete pentru ca locul în care mergem să fim vindecați să nu ne reteze dreptul la viață?

Educație și sănătate. Două domenii prioritare vieții. Cât de prioritare sunt ele pentru cei care ne conduc? Faptele vorbesc de la sine. De vorbe suntem sătui! O ediție specială ,,Ochii pe mine!” pe care nu vrei să o ratezi, marți, 13 aprilie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!