„Ochii pe mine!”. Ștefan Dascălu, cercetător la Universitatea Oxford și actorul Octavian Strunilă, invitații lui Vlad Craioveanu

Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 1 februarie, de la ora 23.00.

Cu Ștefan Dascălu luăm la puricat subiectul vaccinării, ,,cartoful fierbinte” al acestei perioade. Care este strategia de vaccinare în UK, dar și cât de mult au fost alarmați oamenii de noua tulpină de Coronavirus? Oferă vaccinul anti-Covid garanția imunizării? Cum se vede de la Oxford vaccinarea românească, dar și tragediile din spitalele noastre?

Și după cât i-am cântat atâta în strună vaccinului – doar-doar ne-o lovi norocul imunizării – să nu te surprindă faptul că al doilea invitat al emisiunii ,,Ochii pe mine!”, este nimeni altul decât actorul Octavian Strunilă. Vine cu noutăți despre proiectul „Complet necunoscut”, în curs de lansare, dar și despre metode de reinventare într-o perioadă care ne-a resetat tuturor existența.  

Te invităm la o emisiune pe care nu trebuie să o ratezi luni, 1 februarie, începând cu ora 23.00, la Aleph News! Stai cu ochii pe noi pentru că suntem și pe informație, dar și pe inspirație!