• Octavian Goga a fost la PMP, PSD, acum e pe listele PRO România
  • Deputatul a fost condamnat la închisoare cu suspendare
  • Octavian Goga a fost pădurar înainte să fie deputat

Azi, la Candidatul zilei, îl avem pe Octavian Goga. Nu poetul, ci deputatul care pur și simplu nu se poate hotărî ce partid să aleagă ca muză.

Octavian Goga a ajuns în Parlament pe listele PMP, dar după doar o jumătate de an, a trecut la PSD. N-a apucat să-și încheie mandatul, pentru că a fost condamnat la doi ani și patru luni de închisoare cu suspendare, pentru că a a refuzat să ofere probe de sânge polițiștilor care l-au oprit în trafic. Acum, candidează din partea PRO România primul pe lista pentru Camera Deputaților, în județul Covasna.

Cât a fost în Parlament, Goga a vorbit doar de două ori : când a depus jurământul și când a explicat, în 1 minut și 49 de secunde de ce „Experiența în profesie și perfecționarea proprie trebuie să fie relevante pentru cariera polițistului.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

CV-ul lui de pe pagina Camerei Deputaților e subțire. A terminat un liceu silvic în 1988, iar după aproape un sfert de secol și-a luat licența în Management, la Spiru Haret, în Brașov. Din 1990 și până în 2006 a fost pădurar. A avut și o firmă, care a mers mai mult în pierdere.