OFF/ON THE RECORD, 17 aprilie 2022. Invitat, ora 22.00: Georgiana Iorgulescu, director executiv Centrul pentru Resurse Juridice

OFF ON THE RECORD

PNL, PSD și Președintele României trebuie să facă în perioada următoare nominalizările pentru 3 posturi de judecători în CCR. Cum a funcționat până acum unica autoritate de jurisdicție constituțională din România, care sunt perspectivele, care este profilul ideal pentru o nominalizare la CCR și ce tip de oameni alege clasa politică, îți explică Georgiana Iorgulescu, director executiv al Centrului pentru Resurse Juridice din România.

Despre viitorul Curții Constituțională, despre jurisprudența dezvoltată pe ne-interferența serviciilor secrete în actul de Justiție, despre decesul „Ordonanței Prună”, controversa interceptărilor, fuga inculpaților celebri din România și recuperarea prejudiciilor aduse cetățenilor, afli duminică, de la ora 22.00, de la Georgiana Iorgulescu, directorul executiv al Centrului pentru Resurse Juridice din România, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.