OFF/ON THE RECORD, 26 septembrie 2021. Invitat, ora 20.00: Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților

Foto: Aleph News
  • Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, este invitatul Sorinei Matei de duminică seara, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, la Aleph News.
  • Csoma Botond va vorbi despre scandalurile din coaliția de guvernământ pe Justiție, blocajul pe desființarea SIIJ, abuzurile comise în trecut asupra magistraților, supraviețuirea coaliției, despre Legile Justiției, numirea șefilor Parchetelor, tăierea pensiilor speciale și adevăratele probleme din Justiție.

Coaliția de guvernare este în derivă, pusă pe hold de Congresele a două partide de dreapta, iar reformele promise în Justiție nu s-au făcut nici după 9 luni.

Despre scandalurile din coaliția de guvernământ pe Justiție, blocajul pe desființarea SIIJ, abuzurile comise în trecut asupra magistraților, supraviețuirea coaliției, despre Legile Justiției, numirea șefilor Parchetelor, tăierea pensiilor speciale și adevăratele probleme din Justiție, îți vorbește duminică, de la ora 20.00, Csoma Botond, liderul grupului UDMR din Camera Deputaților, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, pe Aleph News.