OFF/ON THE RECORD, 8 august 2021. Invitat, ora 20.00: Alina Mungiu Pippidi, politolog

Alina Mungiu Pippidi și Sorina Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD de la Aleph News. Foto: Aleph News
  • Invitatul Sorinei Matei din această seară este Alina Mungiu Pippidi.
  • Alina Mungiu Pippidi este politolog.
  • Vei afla despre lupta anticorupție în România, despre eficiența Justiției ca serviciu public, despre procuratura României, despre congresele politice din toamnă, prestația președintelui Klaus Iohannis, influența serviciilor secrete în societatea românească și lipsa unui eficient control parlamentar, dar și despre statul de drept.

Pandemia și măsurile de restricție au generat proteste puternice în plan european, dar nu și în România. Alina Mungiu Pippidi îți vorbește despre societatea civilă din România, despre campania de vaccinare a Guvernului României, despre presa ca a 4-a putere în stat în luptă cu puternicele rețele de socializare și companiile Big Tech ale lumii.

Despre lupta anticorupție din România, despre eficiența Justiției ca serviciu public, despre procuratura României, despre congresele politice din toamnă, prestația președintelui Klaus Iohannis, influența serviciilor secrete în societatea românească și lipsa unui eficient control parlamentar, dar și despre statul de drept, afli duminică, la ora 20.00, în emisiunea OFF/On The Record, de la politologul Alina Mungiu Pippidi, pe Aleph News.