• Cristian Terheș este europarlamentar român și este invitatul Sorinei Matei în emisiunea OFF/ON THE RECORD de la Aleph News.
  • Cristian Terheș va vorbi despre subteranele discuțiilor europene, despre transparența contractelor europene pe vaccinuri, despre restricții europene versus restricții românești, dar și alte subiecte importante.

Uniunea Europeană pune bazele noului pașaport de vaccinare cu care poți călători în perioada următoare. Ce conține noul certificat de vaccinare, cum îl poți folosi, care este este valabilitatea lui, cine centralizează datele tale și ce lupte se dau în Parlamentul European dar și între Parlamentul European și Comisia Europeană, îți spune Cristian Terheș, europarlamentar român.

Despre subteranele discuțiilor europene, despre transparența contractelor europene pe vaccinuri, restricții europene vs restricții românești, negocierile din spatele ușilor pe MCV, despre cine se teme de Parchetul European, cum negociază România PNNR dar și despre implicarea bisericii pe timp de pandemie, afli duminică, de la ora 20.00, în emisiunea OFF/ON THE RECORD, de la Cristian Terheș, pe Aleph News.   

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN