OFF/ON THE RECORD. Invitat: Ionuț Moșteanu, liderul grupului parlamentar USR PLUS din Camera Deputaților, vineri, de la ora 20.00

Ionuț Moșteanu în emisiunea OFF/ON THE RECORD de la Aleph News. Foto: Aleph News

Coaliția aflată la putere ia decizii iar premierul Executivului român nu participă la ședințele coaliției. Asta  în timp ce 2 partide din coaliție sunt mai preocupate de alegerile și ierarhiile lor de putere interne decât de guvernare.

Ionuț Moșteanu, liderul grupului USR PLUS din Camera Deputaților îți spune ce discută coaliția măsurile pentru oprirea valului 4 al pandemiei, își zice cine e vinovat de eșecul vaccinării, cine plătește factura pentru procesul Roșia Montană și în general ce funcționează și, mai ales, ce nu funcționează în coaliția de guvernare.

Când rezolvă coaliția problema pensiilor speciale din România, ce reforme a făcut în 7 de guvernare, cum s-a blocat coaliția în desființarea SIIJ, ce avertismente îi dă USR PLUS lui Florin Cîțu în cazul unei remanieri, când și cum se va sfârși scandalul gunoaielor din sectorul 1 și cât câștigă net liderul grupului parlamentar al USR PLUS, afli vineri, de la ora 20.00, de la Ionuț Moșteanu, în emisiunea OFF/ On The Record, pe Aleph News.