OFF/ON THE RECORD. Radu Lupescu, medicul român decorat de președintele Franței pentru managementul pandemiei, de la 20:00, la Aleph News

radu-lupescu Sursa foto: Aleph News

România este în „stare de dezastru”, potrivit autorităților, în timp ce Franța, cu o populație mult mai numeroasă și cu o rată de vaccinare mare, este bine.

Cum a reușit Franța și de ce nu reușește România, îți spune Radu Lupescu, medic român anestezist și Director medical la Clinica Rhéna din Strasbourg, doctorul decorat de președintele Franței, Emmanuel Macron, pentru managementul în situație de pandemie. Despre cum s-a pregătit de pandemie una dintre cele mai mari clinici din Franța, despre spitalele de stat și private, despre cum a fost gestionată efectiv pandemia, despre rezervele de oxigen, transferuri și locurile la ATI, despre restricțiile din Franța și cum au înțeles francezii să le respecte, despre politicieni, mesaje pro-vaccinare, rolul media, medici și măsuri luate în sistemul sanitar dar și soluțiile identificate pentru România, își vorbește duminică, de la ora 20.00, din Strasbourg, medicul român Radu Lupescu, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.