• Oficialii germani sar rândul la vaccinare
  • Directorul unui trust medical a fost criticat pentru că s-a vaccinat înaintea celor care lucrează la Terapie Intensivă
  • Ministrul Sănătăţii ameninţă că vor exista amenzi

E supărare mare în Germania, pentru că oficialii sar rândul la vaccinare. Chiar dacă lucrează în sistemul sanitar.

Directorul unui trust medical a fost criticat pentru că s-a vaccinat înaintea celor care lucrează la Terapie Intensivă. Un director de la Crucea Roşie din Hamburg a demisionat , după ce a fost scandal că s-a vaccinat peste rând. Nu se ştie exact câte cazuri sunt, însă ministrul Sănătăţii ameninţă că vor exista amenzi.

„Legea protecţiei la infectare include sancţiuni, începând cu amenzi şi va trebui să examinăm asta în Parlament, ca parte a procesului legislativ. Am început astăzi dezbaterea, dacă au rost sancţiuni, adică amenzi, în acest caz.”, a declarat ministrul german al Sănătăţii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII
CE „MIAU” FĂCUT...

Ştii că germanii sunt foarte supăraţi pentru că au puţin vaccin şi au dat vina pe contractele semnate de Comisia Europeană. Au vaccinat abia două milioane de oameni. Numărul cazurilor de Covid-19 nu scade, noile tulpini bat la uşă. Aşa că au introdu controale la frontiera cu Cehia şi Austrai. 

Am decis să declarăm Republica Cehă, Tirolul şi Turcia ca ţări unde circulă varinate ale virusului. Drept consecinţă, avem restricţii de transport. Fără excepţie, trebuie făcute teste înainte de intrarea în ţară, iar carantina este obligatorie.”, a mai adăugat ministrul german, Jens Sphan.