• Imaginile de la locul accidentului au arătat un vagon al trenului expres suspendat în aer.
  • Autoritățile spun că la fața locului au fost trimise ambulanțe și echipe de intervenție în caz de dezastru pentru eforturi de salvare.
  • Încercăm să finalizăm operațiunea de salvare cât mai curând posibil”, a declarat Sabyasachi De, oficial al Căilor Ferate.

Opt persoane au murit și aproximativ 25 au fost rănite într-un accident de tren în statul Bengalul de Vest, în estul Indiei. Accidentul a avut loc când un tren de marfă a lovit un tren de pasageri staționat, Kanchenjungha Express, în zona New Jalpaiguri, luni dimineață, scrie BBC.

Imaginile de la locul accidentului au arătat un vagon al trenului expres suspendat în aer. Încă nu este clar ce a dus la producerea accidentului, dar autoritățile spun că va avea loc o anchetă detaliată. Autoritățile spun că la fața locului au fost trimise ambulanțe și echipe de intervenție în caz de dezastru pentru eforturi de salvare.

Încercăm să finalizăm operațiunea de salvare cât mai curând posibil”, a declarat reporterilor Sabyasachi De, oficial al Căilor Ferate.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Informația preliminară pe care o avem este că Kanchenjungha Express a fost lovit din spate de un tren de marfă”, a spus el, adăugând că motivul va fi confirmat doar după investigație.

Un pasager salvat din Kanchenjungha Express a declarat că a suferit o rană la cap în urma accidentului. Călătoream în vagonul B1 când trenul a fost lovit”, a declarat acesta pentru agenția de presă ANI.

Ministrul federal al căilor ferate, Ashwini Vaishnaw, a declarat că echipele de ajutor lucrează în strânsă coordonare cu oficialii feroviari pentru a efectua operațiunile de salvare. Răniții sunt transferați la spital. Oficiali de rang înalt au ajuns la fața locului”, a postat el pe X, fostul Twitter.

Citește și