Oraşul Cisnădie intră în carantină

carantina Foto: Profimedia
  • Orașul Cisnădie va intra în carantină din cauza înmulțirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2
  • Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate
  • Pentru a intra în vigoare, documentul trebuie să fie aprobat de Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției

Orașul Cisnădie va intra în carantină din cauza înmulțirii numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2. Măsura stabilită de autorități va intra în vigoare vineri, la miezul nopții. Măsura nu se aplică și în satul Cisnădioara, au stabilit autoritățile.

Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că joi au aprobat hotărârea privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Cisnădie, începând cu data de 02.04.2021, ora 00:00, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura se aplică doar pentru orașul Cisnădie, nu și pentru satul Cisnădioara.

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, a legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Pentru a intra în vigoare, documentul trebuie să fie aprobat de Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției.