Orașul în care oamenii primesc bilete la loterie dacă s-au vaccinat împotriva coronavirusului

vaccinare impotriva covid. Numărul total al persoanelor vaccinate ajunge la 3,75 de milioane, din care 2,5 milioane cu ambele doze. Foto: Hepta
  • Guvernatorul Cuomo oferă bilete la loterie pentru persoanele imunizate.
  • Marele premiu oferit la campania din New York este de 5 milioane de dolari.
  • Acum o săptămână primarul New Yorkului oferea fast food în urma vaccinului.

New York-ul realizează o campanie ce are scopul de a ambiţiona populaţia să se vaccineze, iar în schimb oferă şansa de câştig al unui premiu semnificativ.

Oricine se va vaccina în centrele selectate pentru campania administrată de oraşul New York va primi un bilet la loterie. Campania se va desfăşura săptămâna viitoare, iar marele premiu este de 5 milioane de dolari.

Guvernatorul american Andrew Cuomo spune că ai o şansă din nouă de a câştiga premiul minim de 20 de dolari. Atât ar fi costat şi biletul la loterie dacă nu îl primeai gratuit atunci când te vaccinezi.

Andrew Cuomo, guvernator New York: „Te vaccinezi şi răzuieşti. Îţi faci vaccinul şi primeşti un bilet la loterie pentru mega multiplicatorul de 5 milioane de dolari din loteria statului New York. Au existat şi alte state care au încercat stimulente similare. Unele au o loterie la care ai posibilitatea de a câştiga un milion de dolari. La loteria noastră poţi câştiga până la 5 milioane de dolari”

Aceasta nu este prima campanie din New York care doreşte să stimuleze vaccinarea populaţiei. Primarul Bill de Blasio a implementat în urmă cu o săptămână oferirea de produse fast food pentru cei imunizaţi.